• Trygg betaling med Vipps
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Frakt 49,- Gratis over 599,-
Rengjør din termos
Tips & Råd

Rengjør din termos

Rustfrie termoser og kopper er en uunnværlig følgesvenn for å holde drikker varme eller kalde over lengre perioder. For å sikre at termosen din fortsetter å prestere på topp, er det viktig å rengjøre den regelmessig og på riktig måte. Først og fremst, før du begynner rengjøringen, sørg for at du har fjernet alle eventuelle gjenværende drikker fra termosen og at den er ordentlig tømt. Så er det på tide å ta tak i rengjøringen.

Hvordan rengjøre termos?

Først og fremst, før du begynner rengjøringen, sørg for at du har fjernet alle eventuelle gjenværende drikker fra termosen og at den er ordentlig tømt. Deretter er det på tide å ta tak i rengjøringen. Her er noen trinn å følge:

Bruk varmt såpevann:

Fyll termosen med varmt vann og tilsett en mild oppvaskmiddel. La det sitte i noen minutter for å løse opp eventuell smuss eller belegg.

Rist og børst:

Etter å ha latt såpevannet virke, rist termosen grundig for å løsne eventuelle hardnakkede rester. For å komme til vanskelig tilgjengelige områder kan du bruke en myk børste, som en tannbørste, for å skrubbe innsiden.

Skyll grundig:

Etter at du har fjernet smuss og belegg, skyll termosen grundig med rent vann for å fjerne all såperester.

Bruk eddik ved behov:

Hvis termosen fortsatt har dårlig lukt eller vanskelige flekker, kan du prøve å bløtlegge den i en løsning av vann og eddik (ca. en del eddik til tre deler vann) i noen timer eller over natten. Etter bløtleggingen, skyll grundig og la den lufttørke.

Tørk grundig:

Når termosen er ren og skylt, tørk den grundig med en ren håndkle eller la den lufttørke med lokket fjernet for å unngå fuktansamling.


Ved å regelmessig rengjøre din rustfrie termos på denne måten, kan du sikre at den fortsetter å levere varme eller kalde drikker på best mulig måte og forhindre at smak eller lukt fra tidligere drikker overføres til nye.