• Trygg betaling med Vipps
  • RASK LEVERING FRA NORGE
  • Frakt 49,- Gratis over 599,-
Hva er Built For Life?
Nyheter

Hva er Built For Life?

Det er enkelt: vi bygger produktene våre for å vare livet ut. Tidløs design gjør utstyret vårt relevant år etter år, fra generasjon til generasjon. I over et århundre har vi utviklet robuste flasker, matkrukker, kjøkkenutstyr og mer. Målet vårt er at du aldri trenger å kaste din Stanley. Høykvalitets, rustfritt stål er det viktigste materialet vi bruker. Rustfritt stål er ikke bare ekstremt holdbart, men er også et av de mest resirkulerbare materialene som finnes.

Ved å bruke produktene våre kan du bidra til å eliminere engangsprodukter som papirkopper, plastflasker og sugerør. Disse objektene blir ofte ikke resirkulert og kan ende opp i vannveier, påvirke dyreliv og økosystemer. Som friluftsentusiaster og forvaltere av denne planeten, er det en ledestjerne for Stanley å skape en bedre verden. Å ta vare på jorden er nøkkelen for å sikre at vår kjære utendørs forblir en ressurs for oss alle å sette pris på. Derfor støtter vi også grupper som kjemper for helsen til planeten vår og mot klimaendringer. Eksempler på dette er Outdoor Industry Association's Climate Action Corps*, Plastic Impact Alliance og European Outdoor Conservation Association (EOCA).

 

Enten det er morgenkaffen din, en lunsjpause eller en velfortjent middag på campingplassen, har Stanley produktene du trenger som aldri skuffer deg og aldri trenger å kastes. Holdbart, gjenbrukbart utstyr som går i arv fra generasjon til generasjon betyr mindre søppel på fyllingene, og det er noe vi kan stå bak.

 

Hvis det kommer en tid når Stanley din har sett bedre dager, kan du friske opp og gjenopplive din trofaste følgesvenn med utskiftbare deler og vår garantitjeneste.